Benoemingen vier nieuwe partners Rassers Advocaten 2023

Afbeelding1

Rassers advocaten benoemt per 1 juli 2023 vier nieuwe partners, te weten Isabel Wetzels, Bram Rothuizen, Günes Güntekin en Frank Sanders

Bestuursvoorzitter Hans Smeekens: Dit is niet alleen een mijlpaal voor hen persoonlijk, maar ook een belangrijke stap voorwaarts in de groei en ontwikkeling van ons kantoor.

Isabel en Bram werken beiden al jaren op de sectie arbeidsrecht.
Isabel heeft zich vooral gespecialiseerd in reorganisaties, ontslag op staande voet, ambtenarenzaken en de arbeidsrechtelijke aspecten van het onderwijsrecht. De laatste paar jaar heeft zij zich ook verdiept in thema’s als dataprotectie, de AVG en verwerkersovereenkomsten en privacy op de werkvloer.


De onderwerpen waar Bram zich met name op richt zijn concurrentie- en relatiebedingen, de overgang van onderneming en het pensioenrecht. Daarnaast behandelt hij voor een kleiner gedeelte ook zaken op het gebied van het algemeen verbintenissenrecht.
Günes heeft ervaring opgedaan in alle aspecten van het ondernemingsrecht, maar het accent ligt vooral op overnames, participaties en samenwerkingsverbanden bij met name grotere mkb-bedrijven. Ook procedeert zij in vennootschappelijke- en overnamegeschillen.
Frank is één van onze experts binnen de sectie Bouw- en bestuursrecht, gespecialiseerd in het civiele bouwrecht, met de nadruk op de procespraktijk.