Versterking bouwpraktijk Ten Holter Noordam advocaten

Matthijs

Ten Holter Noordam advocaten (THNa) verwelkomt met trots Matthijs van Leeuwen als nieuwe advocaat-partner binnen de praktijkgroep Bouw per 1 januari 2024.
Matthijs brengt een schat aan ervaring en deskundigheid mee in het civiele bouwrecht. Met zijn indrukwekkende trackrecord is Matthijs goed gepositioneerd om de praktijkgroep BBA verder mee te versterken en uit te bouwen. Hij brengt niet alleen diepgaande kennis met zich mee maar ook een scherp inzicht in deze belangrijke sector.

Binnen THNa zal Matthijs zijn cliënten – overheden, corporaties en (ontwikkelende) aannemers) - adviseren en zo nodig voor ze procederen. "Het zijn turbulente tijden in de bouw. Ik kijk ernaar uit om te anticiperen op de ontwikkelingen en onze cliënten te ondersteunen in hun activiteiten. De kans om dit binnen Ten Holter Noordam advocaten te realiseren, een gerenommeerde naam in de bouw- en vastgoedsector, voelt voor mij als een ideale match. Daarbij geloof ik in hun meerwaarde voor de klanten door samenwerking,” aldus Matthijs van Leeuwen.

 

Hier meer over nieuwe partner Matthijs van Leeuwen.