Bas van Dijen van Okkerse & Schop viert jubileum op sportieve wijze

Gepubliceerd op 27 juni 2019 16:21

Bas Van Dijen

Bas van Dijen, advocaat en partner bij Okkerse & Schop Advocaten, vierde op vrijdag 21 juni dat hij 25 jaar geleden is beëdigd als advocaat. Bas heeft altijd in Flevoland bij dit kantoor (en de rechtsvoorganger ervan) gewerkt.

Hij heeft in die jaren een groot netwerk opgebouwd in het Flevolandse MKB. Met vestigingen in Almere en Lelystad is Okkerse & Schop Advocaten, mede dankzij de inzet van Bas van Dijen, het grootste advocatenkantoor van Flevoland geworden.
Als specialist in het ondernemingsrecht heeft hij vele ondernemers verder gebracht en overnames begeleid. Als curator behandelde en behandelt hij tal van faillissementen. Juist die combinatie van de specialismen ondernemingsrecht en insolventierecht koestert hij omdat hem dat zo effectief maakt in zijn juridische bijstand.

Op vrijdag 21 juni werd Bas verrast door zijn collega’s, vrienden en familie. Bij VV Unicum werd hij feestelijk onthaald. Daarna werden er diverse voetbalwedstrijdjes gespeeld, waarin hij, zoals het een advocaat betaamt, telkens weer voor een andere partij zijn kunsten mocht vertonen. Uiteraard werd hij feestelijk toegesproken door onder meer bestuursvoorzitter en collega Sjakko van Raaijen, was er alle gelegenheid om hem te feliciteren en met hem te proosten op het bereiken van deze bijzondere mijlpaal.

Terug naar de andere berichten