Holla en Brits TLT LLP sluiten strategische alliantie

Gepubliceerd op 30 juni 2020 14:00

Schermafbeelding 2020 06 30 Om 14.02.31

Holla Advocaten is een strategische samenwerking aangegaan met het Britse advocatenkantoor TLT LLP. Het doel van de samenwerking is om cliënten naadloos grensoverschrijdende juridische en fiscale dienstverlening te bieden.

Met de samenwerking wil Holla Advocaten de eigen positie op de Nederlandse zakelijke markt verder versterken. De alliantie maakt het mogelijk om internationaal opererende Nederlandse en Angelsaksische cliënten beter te bedienen.Het Britse TLT telt circa 1.200 medewerkers en biedt vanuit zeven vestigingen juridisch advies aan bedrijven en overheden in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten. TLT heeft zowel in de publieke als private sector een sterke positie opgebouwd. De kennis en expertise en klantenkring van het Britse kantoor sluiten nauw aan bij die van Holla Advocaten.

“Holla Advocaten heeft zich de afgelopen jaren in toenemende mate en met succes gericht op de zakelijke markt en (semi) publieke instellingen”, zegt Robert Gebel, bestuursvoorzitter van Holla Advocaten. “Daarbij is het aantal zaken met een belangrijk internationaal aspect merkbaar gestegen. Door deze samenwerking met TLT kunnen we cliënten met grensoverschrijdende zaken nog beter bedienen.”Gebel voegt daar aan toe: “TLT is een partij die hetzelfde DNA heeft als Holla Advocaten. Voor beide kantoren zijn een sterk persoonlijke benadering van klanten en hun zakelijk succes belangrijke drijfveren.”

Het partnership is volgens Gebel niet alleen gericht op versterking van de internationale dienstverlening, maar ook op het delen van kennis, expertise en innovatie. “TLT is met name erg actief op het gebied van artificial intelligence, dat in toenemende mate een rol speelt in de juridische praktijk. Wij kijken ernaar uit om daar samen mee verder te gaan.”

John Wood, bestuursvoorzitter van TLT, is enthousiast over de samenwerking met Holla Advocaten. “In de afgelopen jaren hebben beide kantoren als netwerkleden van European Law Firm al nauw met elkaar op zaken samengewerkt en elkaar goed leren kennen. Wij zijn onder de indruk geraakt van de kennis, expertise en klantbenadering van Holla Advocaten. We zien dan ook belangrijke kansen om gezamenlijke klanten met specifiek internationale vraagstukken optimaal te bedienen. Daarnaast biedt deze samenwerking voor beide kantoren uitstekende mogelijkheden voor verdere groei van hun activiteiten.”

Deze samenwerking is de eerste stap in de gezamenlijke strategie van beide kantoren om met andere toonaangevende kantoren in Europa, Noord-Amerika en India te komen tot een sterke internationale alliantie.

TLT is een van de snelst groeiende advocatenkantoren in het Verenigd Koninkrijk met circa 1.200 medewerkers. Het kantoor biedt vanuit zeven vestigingen juridisch advies aan bedrijven en overheden in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten.

Terug naar de andere berichten