Inspirerende bijeenkomst YoungNetlaw

Gepubliceerd op 12 mei 2017 15:26

De kick-off van YoungNetlaw op 11 mei in het Universiteitsmuseum van Utrecht was een leerzame en inspirerende middag. Vrijwel alle kantoren waren met een aantal deelnemers vertegenwoordigd. Onder de titel 'De kunst van het debatteren' is door drie teams gestreden om de prijzen. 

Voor winnaar Erik Luten van Kneppelhout & Korthals was er een bokaal, een boek uit de museumwinkel en natuurlijk de eeuwige roem. De prijs voor de meest gepeperde uitspraak ging naar Judith van der Vinne van Benthem Gratama. De debateend, als prijs voor de grootste kwaker in het debat, kon gelukkig weer mee naar huis met dagvoorzitter Donatello Piras.

Gezamenlijk is besloten dat de combinatie van inhoud en netwerken op een inspirerende locatie voor herhaling vatbaar is. In het vervolg wordt er tweemaal per jaar een bijeenkomst voor jonge advocaten georganiseerd onder de vlag van YoungNetlaw. 

De dag is afgesloten met een zonovergoten borrel in de tuin van de Hortus van de Universiteit. De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats in het najaar van 2017.

Klik op de afbeelding hieronder om meer afbeeldingen te zien.Terug naar de andere berichten