Kirsty Selcraig nieuwe partner Benthem Gratama

Gepubliceerd op 30 juni 2020 13:55

Kirsty Selcraig Partner

Kirsty Selcraig treedt vanaf 1 juli a.s. toe tot het bestuur van Benthem Gratama advocaten in Zwolle als aandeelhouder en bestuurder. Met het toetreden van Kirsty haalt Benthem Gratama een zeer deskundige advocaat met veel bestuurlijke ervaring binnen.

In hun monumentale pand aan de Burgemeester van Roijensingel te Zwolle kon bij de advocaten van Benthem Gratama vrijdag al vroeg de champagne open. Kirsty Selcraig treedt, met het zetten van haar handtekening, op 1 juli a.s. toe tot het bestuur van Benthem Gratama advocaten als aandeelhouder en bestuurder. Medebestuursleden Jan Teun Fuller, Martijn Kerkdijk en Sjoerd Commijs trekken met Kirsty een zeer ervaren advocaat met bestuurlijke kwaliteiten aan. Ook maken zij met de komst van Kirsty een stap naar het invullen van hun wens om het bestuur van Benthem Gratama advocaten een afspiegeling van het kantoor te laten zijn. “Kirsty Selcraig is al jaren een bijzonder gewaardeerde collega en wij zijn trots dat zij ons bestuur wil komen versterken.”

Kirsty Selcraig is advocaat, mediator en overlegscheidingsadvocaat. Zij heeft jarenlange ervaring in scheidingszaken en erfrechtzaken. Naast haar werk als advocaat is Kirsty bestuurslid en vice- voorzitter van de Nederlandse Vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidsmediators (vFAS).

“Niemand trouwt om te gaan scheiden. Ik zie het als mijn rol om, ondanks dit verlies, want dat is het, de scheiding goed te regelen voor de ex-partners en hun kinderen, zodat ze weer verder kunnen met hun leven. Ik wil ze goed door het hele proces coachen. Dat is nodig omdat er veel haken en ogen zitten aan scheiden, juist op het juridische vlak. Als iemand bij mij aan tafel komt, wil ik veel van ze weten. Niet alleen de harde feiten, maar ook hoe iemand er in staat, welke emoties er leven. Als ik dat beeld compleet heb, kan ik samen met mijn cliënten naar de oplossing toe werken die zij nodig hebben.”

Terug naar de andere berichten