Ten Holter Noordam advocaten benoemt Alexandra van den Eijnden tot Associate Partner

Gepubliceerd op 14 januari 2020 14:15

Alexandra Van Den Eijnden 2   Ten Holter Noordam Advocaten

Alexandra van den Eijnden is per 1 januari 2020 benoemd tot Associate Partner bij Ten Holter Noordam advocaten.

Alexandra startte in 2015 bij Ten Holter Noordam als senior advocaat-medewerker Ondernemingsrecht. Zij is gespecialiseerd in het opstellen van, onderhandelen, adviseren en procederen over commerciële contracten. Daarbij adviseert zij veelvuldig over de beëindiging van (duur)overeenkomsten. Alexandra heeft een speciale focus op het adviseren van zorginstellingen.

“We zijn ontzettend blij met de benoeming van Alexandra tot Associate Partner”, aldus Sjoerd Warringa, partner en sectievoorzitter Ondernemingsrecht. “Haar energie, kennis van haar vakgebied en praktische aanpak zijn een waardevolle toevoeging voor ons kantoor en we feliciteren Alexandra met deze nieuwe stap in haar carrière.”

Over Ten Holter Noordam advocaten
Ten Holter Noordam advocaten is een multiservicekantoor in Rotterdam. Wij richten ons op de marktgebieden Bouw, Haven, Zorg en Overheid. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in vrijwel alle rechtsgebieden die voor deze sectoren van belang zijn en daarbuiten. Samen werken wij aan één doel: ondernemingen, overheidsinstellingen en non-profitorganisaties snel en efficiënt helpen met praktische oplossingen bij juridische problemen en een duidelijk advies over het voorkomen daarvan.

Terug naar de andere berichten